nem hivatalos oldal

A Cluedo társasjáték több témával kapható

A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Cluedo társasjáték

Cluedo társasjáték

A kikapcsolódás kiemelkedően fontos az emberek életében. Ezért is kell néha megállni egy pillanatra és valami teljesen mással foglalkozni, ami ellazítja az illetőt. Ezt szerencsére a barátaival könnyedén megteheti, mert elegendő mindössze a Cluedo társasjáték és már egy teljesen másik világba fognak csöppenni.

Minden csakis azon múlik, hogy melyik híres filmet vagy sorozatot kedveli jobban a társaság. Vannak például a Harry Potter rajongók, akik nyugodt szívvel beszerezhetik a játéknak ezen témáról szóló változatát. Persze még a Trónok harca is megvásárolható, aminek szintén rengeteg rajongó örül. A Cluedo társasjáték lényege, hogy kifigyeljék a stratégiákat, valamint megfejtsék a rejtélyeket.

A kicsik és a nagyok egyaránt játszhatják, ugyanis nincs megszabva az életkor. Ez a játék nemcsak arról szól, hogy elüti az időt, hanem rengeteg izgalmat és kalandot tartogat a játékosoknak. Természetesen mindenkit a győzelem iránti vágy hajt, ezért a Cluedo társasjátékban is csak egy nyertes lehet. Persze magával az élménnyel mindenki gazdagodik.

Print Friendly, PDF & Email