nem hivatalos oldal

Vásárlás

Függönyök csipkés anyagból

Függönyök

Az otthonunk csak úgy lesz igazán mutatós, ha szép textíliák segítségével lágyítjuk a teret. Éppen ezért nézzük meg a Home Design Lakberendezés oldalát, ahol halomban állnak a szemet gyönyörködtető függönyök!

Nagyon nehéz lesz közülük választani, hiszen mindegyiküknek megvan a maga előnye. A csipkés típusok különösen kedveltek a hölgyek körében, hiszen a segítségükkel sokkal elegánsabbá varázsolható a szoba.

Olvasd Tovább

A termosz reklámajándék sok lehetőséget hordoz

Termosz reklámajándék

Amikor az ügyfeleknek szánt meglepetésre kerül a sor, akkor sokan voksolnak a naptárra, tollra, amelyek természetesen mindig jó választásnak bizonyulnak, hiszen rendkívül praktikusak.

Azonban nem jó ötlet lebecsülni az olyan termékek erejét, mint a termosz reklámajándék. Ennek két oka is van, mégpedig, hogy ez még annyira nem népszerű, hogy minden cégtől ezt kapják az ügyfelek és a partnerek, viszont felettébb hasznos holmi.

Olvasd Tovább

Csapja agyon az időt a Honfoglaló társasjátékkal!

Honfoglaló társasjáték

Az igazán hasznos játékok azok, amelyekkel az együtt eltöltött percek nemcsak szórakoztatóak, de tanulságosak is. A Honfoglaló társasjáték tipikusan ebbe a kategóriába tartozik bele,

amit az elsajátítható 8 érdekes téma és az azokhoz fűződő 1200 kérdés-válasz szavatol! Nem hiába tartják sokan úgy, hogy a Honfoglaló társasjáték a magas fokú stratégia és a tudás megtestesülése!

Olvasd Tovább

A maja Uroborosz kozmikus ciklusai

A maja Uroborosz

2012 decemberében sokan találgatták, hogy vajon a maja jóslatnak megfelelően, valóban vége lesz-e világnak. Nos, azóta kiderült, hogy a Föld természetesen nem semmisült meg.

A maja Uroborosz című könyv szerint, ennek a magyarázata nagyon egyszerű. A tömegek félreértették a jóslatot, ami valójában nem a Föld, hanem egy korszaknak a végét jelezte. Elértünk annak a ciklusnak a cvgére, aminek a középpontjában az anyagi világra való koncentrálás állt.

Olvasd Tovább

A reklámajándék bolt egyszerűen felkereshető

Reklámajándék bolt

A vállalatok vezetői gyakran lepik meg a munkatársaikat valamiféle szuvenírrel. Azonban sokszor előfordul, hogy nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy mit is válasszanak erre a célra. A reklámajándék bolt az interneten keresztül is könnyedén elérhető.

Ott kényelmesen válogathat a különféle kellékek és kiegészítők között. Napjainkban is igencsak népszerűek a szezonális kiegészítők. A tél, illetve az ünnepek közeledtével választhat sapkát, sálat, kesztyűt és ezekhez hasonló melegebb holmikat.

Olvasd Tovább

Eladó tablet kiváló áron

Eladó tablet

Eladó tablet

A tablet online vásárlása ezentúl nem okoz problémát, hiszen az Art mobil széles méret- és márkaválasztékában minden vásárló megtalálja a kedvencét. Érdemes a termékszűrőt használni, aminek a segítségével még pontosabb képet kaphatunk az aktuális ajánlatokról. Jó áron eladó tablet a legnagyobb gyártóktól, így az Apple, Samsung, Alcatel, Lenovo mellett, a Huawei és az Asus is szerephez jut. Aki a kijelző mérete alapján keresgél, az is megtalálja a számításait. A legnagyobb eladó tablet kijelzője 10,8″.
Olvasd Tovább

Huawei Honor 9 Dual, az elérhető árú csúcsmobil

Huawei Honor 9 Dual

Huawei Honor 9 Dual

A Honor 9 Dual a Huawei fiatalságot megcélzó csúcsmobilja, amit a képességeihez és minőségi anyaghasználatához képest alacsony áron kínál a felhasználóknak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy más korcsoport nem vásárolhatna ilyen készüléket. A telefon alapszintű védelemmel érkezik a felhasználóhoz, ugyanis a gyártó mellékelt egy tokot is, ami a kezdeti időszakban megvédi a készüléket a karcolásoktól. A Huawei Honor 9 Dual lekerekített üvegházával, csillogásával és egyedi színével bűvöli el a telefonok külalakjára is adó felhasználót. Annak ellenére, hogy a hátlap üveg, nem annyira csúszós, de azért nem árt használni a vele adott, vagy más telefontokot. A képernyő nagyon jó felbontású és erős napfénynél is jól látható. Színei nagyon szépek, ami jó megjelenést biztosít az eszköznek. Az ujjlenyomat olvasó a Honor 8-hoz hasonlóan, egy Home gomb formájában, itt is az előlapra került. A telefon oldalsó ívei és a hátlap kialakítása révén az eszköz kényelmesen tartható a kézben. Olvasd Tovább

Férfi karóra márkák hatalmas kínálata

Férfi karóra

Az erősebbik nem képviselői ugyanúgy értékelik a szép kiegészítőket, mint a hölgy társaik. A különbség csupán abban rejlik, hogy a férfi karóra márkák nívós mivolta fontosabb számukra, mint a hölgyeknek.

Az említett tendencia oka pedig, hogy egy-egy márkásabb karóra elképesztő, már-már csillagászati ára arra enged következtetni, hogy a férfi, aki a csuklóján viseli a szóban forgó kiegészítőt, tudja mit akar az élettől és miként szerezze meg. A férfi karóra márkák státuszértéke hatalmas, sokszor felülmúlja a méregdrága sportautókat is.

Olvasd Tovább

Babzsákfotel készítése kiváló alapanyagokból

Babzsákfotel készítése

Rendkívüli kényelmet biztosítanak a babzsákok. Sokan vásárolják meg, azonban vannak olyan ügyes kezű személyek, akik saját maguk készítenék el. Nem nehéz a babzsákfotel készítése, csak be kell szerezni ehhez a munkához a megfelelő alapanyagokat.

Ezt egyszerűen meg lehet tenni a babszem.hu webáruházból, ahol minden olyan szükséges dolog készleten van, ami a munkához kell. Huzatokat, szabásmintákat, tölteléket egyaránt vásárolhat innen, ráadásul egy csomó ajándékot is fog kapni. Olvasd Tovább

A mobil klíma fontos pozitívumai

Mobil klíma

Ön sem tudja eldönteni, hogy melyik szobájába rakasson fel klímát? Nem tudja úgy elhelyezni a beltéri egységet, hogy az egyszerre két helyiségbe is be tudja fújni a hideg levegőt? Akkor a mobil klíma beszerzése mellett kell döntenie.

Ezt átviheti egyik helyről a másikra, tehát nyáron végre nem kell a meleg miatt szenvednie. Mivel a készüléken van kerék és fogantyú is, ezért nem jelent problémát a hordozása. A kezelése egyszerű, hiszen csupán egyetlen gombnyomásra van szükség a beindításához. Olvasd Tovább