nem hivatalos oldal

Vásárlás

Csapja agyon az időt a Honfoglaló társasjátékkal!

Honfoglaló társasjáték

Az igazán hasznos játékok azok, amelyekkel az együtt eltöltött percek nemcsak szórakoztatóak, de tanulságosak is. A Honfoglaló társasjáték tipikusan ebbe a kategóriába tartozik bele,

amit az elsajátítható 8 érdekes téma és az azokhoz fűződő 1200 kérdés-válasz szavatol! Nem hiába tartják sokan úgy, hogy a Honfoglaló társasjáték a magas fokú stratégia és a tudás megtestesülése!

Olvasd Tovább

A maja Uroborosz kozmikus ciklusai

A maja Uroborosz

2012 decemberében sokan találgatták, hogy vajon a maja jóslatnak megfelelően, valóban vége lesz-e világnak. Nos, azóta kiderült, hogy a Föld természetesen nem semmisült meg.

A maja Uroborosz című könyv szerint, ennek a magyarázata nagyon egyszerű. A tömegek félreértették a jóslatot, ami valójában nem a Föld, hanem egy korszaknak a végét jelezte. Elértünk annak a ciklusnak a cvgére, aminek a középpontjában az anyagi világra való koncentrálás állt.

Olvasd Tovább

A reklámajándék bolt egyszerűen felkereshető

Reklámajándék bolt

A vállalatok vezetői gyakran lepik meg a munkatársaikat valamiféle szuvenírrel. Azonban sokszor előfordul, hogy nem tudnak dönteni azzal kapcsolatban, hogy mit is válasszanak erre a célra. A reklámajándék bolt az interneten keresztül is könnyedén elérhető.

Ott kényelmesen válogathat a különféle kellékek és kiegészítők között. Napjainkban is igencsak népszerűek a szezonális kiegészítők. A tél, illetve az ünnepek közeledtével választhat sapkát, sálat, kesztyűt és ezekhez hasonló melegebb holmikat.

Olvasd Tovább

Eladó tablet kiváló áron

Eladó tablet

Eladó tablet

A tablet online vásárlása ezentúl nem okoz problémát, hiszen az Art mobil széles méret- és márkaválasztékában minden vásárló megtalálja a kedvencét. Érdemes a termékszűrőt használni, aminek a segítségével még pontosabb képet kaphatunk az aktuális ajánlatokról. Jó áron eladó tablet a legnagyobb gyártóktól, így az Apple, Samsung, Alcatel, Lenovo mellett, a Huawei és az Asus is szerephez jut. Aki a kijelző mérete alapján keresgél, az is megtalálja a számításait. A legnagyobb eladó tablet kijelzője 10,8″.
Olvasd Tovább

Huawei Honor 9 Dual, az elérhető árú csúcsmobil

Huawei Honor 9 Dual

Huawei Honor 9 Dual

A Honor 9 Dual a Huawei fiatalságot megcélzó csúcsmobilja, amit a képességeihez és minőségi anyaghasználatához képest alacsony áron kínál a felhasználóknak. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy más korcsoport nem vásárolhatna ilyen készüléket. A telefon alapszintű védelemmel érkezik a felhasználóhoz, ugyanis a gyártó mellékelt egy tokot is, ami a kezdeti időszakban megvédi a készüléket a karcolásoktól. A Huawei Honor 9 Dual lekerekített üvegházával, csillogásával és egyedi színével bűvöli el a telefonok külalakjára is adó felhasználót. Annak ellenére, hogy a hátlap üveg, nem annyira csúszós, de azért nem árt használni a vele adott, vagy más telefontokot. A képernyő nagyon jó felbontású és erős napfénynél is jól látható. Színei nagyon szépek, ami jó megjelenést biztosít az eszköznek. Az ujjlenyomat olvasó a Honor 8-hoz hasonlóan, egy Home gomb formájában, itt is az előlapra került. A telefon oldalsó ívei és a hátlap kialakítása révén az eszköz kényelmesen tartható a kézben. Olvasd Tovább

Férfi karóra márkák hatalmas kínálata

Férfi karóra

Az erősebbik nem képviselői ugyanúgy értékelik a szép kiegészítőket, mint a hölgy társaik. A különbség csupán abban rejlik, hogy a férfi karóra márkák nívós mivolta fontosabb számukra, mint a hölgyeknek.

Az említett tendencia oka pedig, hogy egy-egy márkásabb karóra elképesztő, már-már csillagászati ára arra enged következtetni, hogy a férfi, aki a csuklóján viseli a szóban forgó kiegészítőt, tudja mit akar az élettől és miként szerezze meg. A férfi karóra márkák státuszértéke hatalmas, sokszor felülmúlja a méregdrága sportautókat is.

Olvasd Tovább

Babzsákfotel készítése kiváló alapanyagokból

Babzsákfotel készítése

Rendkívüli kényelmet biztosítanak a babzsákok. Sokan vásárolják meg, azonban vannak olyan ügyes kezű személyek, akik saját maguk készítenék el. Nem nehéz a babzsákfotel készítése, csak be kell szerezni ehhez a munkához a megfelelő alapanyagokat.

Ezt egyszerűen meg lehet tenni a babszem.hu webáruházból, ahol minden olyan szükséges dolog készleten van, ami a munkához kell. Huzatokat, szabásmintákat, tölteléket egyaránt vásárolhat innen, ráadásul egy csomó ajándékot is fog kapni. Olvasd Tovább

A mobil klíma fontos pozitívumai

Mobil klíma

Ön sem tudja eldönteni, hogy melyik szobájába rakasson fel klímát? Nem tudja úgy elhelyezni a beltéri egységet, hogy az egyszerre két helyiségbe is be tudja fújni a hideg levegőt? Akkor a mobil klíma beszerzése mellett kell döntenie.

Ezt átviheti egyik helyről a másikra, tehát nyáron végre nem kell a meleg miatt szenvednie. Mivel a készüléken van kerék és fogantyú is, ezért nem jelent problémát a hordozása. A kezelése egyszerű, hiszen csupán egyetlen gombnyomásra van szükség a beindításához. Olvasd Tovább

Az alumínium redőny vitathatatlan előnyei

Alumínium redőny

Még nincs redőny az ablakon? Zavarja, hogy bárki láthatja, hogy mit csinál? Éjszakánként nem érzi magát biztonságban? Akkor érdemes az alumínium redőny felszereltetése mellett döntenie. Így kiküszöbölheti a fent említett problémákat.

A motorosredony.com weboldalon bővebb információt találhat erről a témáról. Még a tél megérkezése előtt döntsön a beszerelés mellett, hiszen a hőszigetelő funkció hatalmas pluszt jelent a mínuszok elleni küzdelemben. Olvasd Tovább

Az igazán jó termosztát ára megtérül

Termosztát ár

Számtalan megoldás létezik a fűtésre. Legyen az kazán, padló- vagy villamos fűtés, a termosztát mindegyik rendszernél energiát és költséget képes megtakarítani. Akinek az eszköz vásárlása a termosztát ár alapján mérvadó, azok most felsóhajthatnak, hiszen igen kedvező összegért lehet hozzájutni. Ráadásul csak egyszer kell megvenni, mert az legalább 7 éven keresztül működik majd.

A legtöbb esetben 7 év garanciát adnak minden készülékre, ezért lehetetlen annak az idő előtti elromlása. Csupán az elemeket szükséges kétévente kicserélni. Mindez idő alatt, a lakásba való termosztát ár megtérül, hiszen alacsonyabb lesz a fűtésszámla. Ügyeljen arra, hogy az elhelyezése során a készülék ne legyen légáramlatok útjában és ne érje semmilyen külső hatás! Olvasd Tovább