A hajátültetés után bármit csinálhat

A kórházról mindenkinek különféle betegségek és szenvedő emberek jutnak eszébe, de aki ismeri a modern HIMG Klinikát, az tudja, hogy itt semmiféle rossztól nem kell tartani. Az említett helyre látogatók a hajátültetés után egyből elhagyhatják az intézményt. Az eljárás után nincs semmiféle lábadozási időszak, amit be kellene tartani.

Talán mindez lenyűgözően hangzik, de ha bekukkant a hajbeultetes.biz weboldalra, akkor itt fényképes bizonyítékokkal teletűzdelt leírásokat olvashat. A hajátültetés után csupán kis duzzanat jelenik meg a kezelt területen, de ez gyorsan elmúlik.

A páciens a tűszúrásokból semmit sem érez, ugyanis speciális szert kap a beavatkozás előtt, amitől az érintett terület elzsibbad. Ha tudni szeretné, hogy miként zajlik a művelet és miként fog kinézni a napi programja, amikor az eljárás zajlik, akkor kattintson a fenti linkre! A hajátültetés után elhagyhatja a klinikát, de ha esetleg több ezer hajhagymát kell beültetni, akkor ez esetben a kezelés kétnapos és így igény szerint bent is éjszakázhat a klinikán.