Bőr kártyatartó RFID védelemmel

Bőr kártyatartó

Egyre népszerűbbek a pénztárca helyett a kártyatartó tokok használata, mivel nemcsak bankkártyát hordunk magunkkal, hanem hitel- és hűségkártyákat is. Ha vásárolni szeretnénk ilyet, akkor előnyös, ha a bőr kártyatartó RFID védelemmel van ellátva. Mit jelent ez? Hogy a kártyatartó belsejében egy olyan lemez található, ami blokkolja a rádiófrekvenciás hullámokat és gátolja a távolból történő anyagi lehúzásokat és az adatok leolvasását.

Az ilyen bőr kártyatartó használata az érintésmentes fizetési lehetőségekkel ellátott kártyáknak is kiváló választás lesz. Ha ajándékba szeretnénk vásárolni egy ilyen modellt, érdemes a választás előtt eldönteni, hogy kinek lesz, milyen színben, valamint milyen márkájú?

Ugyanis a Pénztárca Store webáruházában csakis márkás termékek találhatóak, olyan híres nevekkel találkozhatunk, mint például a Calvin Klein vagy Giulio. A PayWave, a PayPass és más érintésmentes bankkártyákhoz való bőr kártyatartó mellé, javasolt választani egy irattartó mappát is vagy elegáns kulcstartót.