Centrum Energy a mindennapi energiáért

Egészséges életmódot folytatni nem könnyű a mai rohanó világban. A változatos, minden szükséges ásványi anyagot és vitamint a szervezetbe juttató táplálkozás kivitelezése nem egyszerű, így olykor étrend-kiegészítők fogyasztása mellett döntünk. A Centrum Energy a szellemi és fizikai teljesítményünket is támogatja.

A nagy ellenállóságú növények, az ázsiai táplálkozásban tradicionális ginzeng és gingko biloba mikrotápanyag formulája hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, megfelelő szellemi és fizikai állapothoz. D-vitamin tartalma az egészséges izomfunkció fenntartásáért felelős, B-vitaminjai pedig az idegrendszert támogatják.

A Centrum Energy létfontosságú vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel egészíti ki a táplálkozásunkat. Kapható drogériákban, bioboltokban, gyógyszertárakban. Az ajánlott napi adag 1 tabletta, bő folyadékkal, ami szükség esetén felezhető. A Centrum Energy cukorbetegek is javallott, továbbá glutén- és laktózmentes. Kiváló minőségű étrend-kiegészítő, különleges formulával.