Laposra hajtható bevásárlókosár

Mindannyian jártunk már úgy, hogy mire hazaértünk a bevásárlásból, néhány tojás összetört a szatyorban, esetleg kiborult a tej vagy tejföl. A felsorolt bosszúságokat elkerülhetjük a bevásárlókosár használatával, amibe szépen rendszerezve pakolhatjuk be a konyhára valókat.

Egy ilyen termékkel biztosan épségben hazaér minden törékeny dolog, ezért ha Önnek még nincs, érdemes elgondolkodnia a beszerzésén. Még abban az esetben is optimális választást jelent a taskagaleria.hu webáruházból megvásárolható Reisenthel Carrybag bevásárlókosár, ha kicsi a lakása és gondot jelentene az elhelyezése, amikor használaton kívül van.

A kosár fogója ugyanis lehajtható, az oldalaiban található merevítő rudak pedig kivehetőek, így teljesen laposra hajtható, tehát csak minimális helyet foglal el. Textil része levehető, így könnyen tisztítható. A mindennapokban egyedi megjelenést biztosít a tulajdonosának. Anyagi szempontból is érdemes most beszerezni, mert ez a bevásárlókosár modell jelenleg 30%-os kedvezménnyel kapható.