Míder a karcsú alakért

míder
Míder

A szexi ruhák között mindig van új a Nap alatt. Bár a míder nem teljesen új keletű ruhadarab, hiszen most jön ismét divatba és válik egyre keresettebbé. Sokan bizonyára el sem tudják képzelni, hogy mi lehet ez, pedig legalább képeken vagy filmekben már egészen biztosan láttak ilyesmit. Ez tulajdonképpen nem más, mint egy fajta fűző kis eltéréssel. A különbség mindössze az, hogy a míder a fűző függőleges irányban nyújtott változata.

A jól ismert fűző csupán derékig ér, ez pedig egészen a csípőig, hátul vagy elöl fűzős kialakítású, alján rugalmas harisnyatartókkal. Rendkívül buja ruhadarab, ami minden alakra tökéletes, hiszen igen kis trükkös holmi. Az alakot ugyanis szépen megnyújtja, alakformáló hatású, jótékonyan takar ott ahol kell, ám gyönyörűen kihangsúlyozza a kebleket. A míder több mint pazar látványt nyújt, így mind a nők, mind pedig a férfiak egyszerűen imádják. A vérforraló vörös és fekete darabok mellett, az „ártatlan” fehér színben is nagyon vadító, de akár mikulás míderben is feszíthetünk a kedvesünk előtt.

Az érzékiségnek része van a mindennapokban és már sokkal kevesebb dolgot tartunk tabunak, mint ezelőtt. Az erotikus ruha sem olyan holmi, amit ne vehetne fel szinte bárki a hálószobájában. Manapság egyre nagyobb hangsúly esik a szépségre és a szexi megjelenésre. A nők szeretnek otthon is csinosak lenni, éjszaka is szépek és kívánatosak akarnak maradni. Egy hajháló vagy ormótlan pizsama bizonyára inkább kedvét szegi a partnernek egy kis éjszakai kalandot illetően.

Az erotikus ruha ezzel szemben jól érthető üzenet. Azt közvetíti, hogy a nő szépnek és kívánatosnak érzi magát és szeretné, ha elcsábítanák. Ha pedig valaki úgy gondolja, hogy egészen biztosan nem tud találni magának megfelelő erotikus ruhát, az bizony téved, hiszen szexinek lenni mindenkinek szabad, testalkattól függetlenül. A dreamfashion.hu webáruház kínálatába érdemes jól mélyen belevetni magunkat, hiszen itt az erotikus ruhának főszerep jut. Legyen Ön is vonzó fűzőben, combfixben vagy szexi jelmezben!