Természetes vírusölő gargarizálásra és a torok öblítésére

vírusölő szerek
Vírusölő szerek

Előszeretettel gondoljuk azt, hogy a különféle vírusos megbetegedések csak az őszi és a téli hónapok alatt jelentenek veszélyt ránk. Az viszont tény, hogy a betegség nem a naptár szerint támadja meg a szervezetet, hanem amikor arra lehetőség nyílik, a vírusölő szerek így kötelező elemei kell legyenek a házi patikánknak.

Bátran kijelenthetjük, hogy a só az egyik leghatékonyabb vírusölő készítmény, amit akár a házi arzenálunk nagyágyújának is kikiálthatunk. A só hatékonyságának az ismerete egyidős az emberiséggel. Az írásos emlékek arról árulkodnak, hogy már az ősi egyiptomi orvosok is előszeretettel használták a só erejét a gyulladáscsökkentésre és a láz leverésére.

A szóban forgó természetes anyag vírusölő erejében a görögök, majd később a rómaiak sem kételkedtek, mint ahogy a modern gyógyászat is elismeri a hatékonyságát. Ha tapasztaljuk az influenza tüneteit, akár már most e percben is elkezdhetünk élni az említett vírusölő erejével és a feloldott állapotában orrot öblíthetünk vagy gargarizálhatunk vele.