A babzsák töltet felhasználási módjai

Babzsák töltet
Babzsák töltet

Számos módja van annak, hogy megmentsük a kiszakadt babzsákfotelünket. Ugyanis babzsák töltet különböző kiszerelésekben megvásárolható a www.bab-szem.hu webáruházból. Így nem kell újabb összeget kiadnunk egy másik kényelmes és modern ülőalkalmatosságra, elég, ha újratöltjük polisztirol gyöngyökkel a megsérült huzatot, és a meglévő lyukat befoltozzuk.

Annak érdekében, hogy valóban hibátlan és észrevétlen eredményt érjünk el, nagyon fontos a megfelelő cérna használata. Javasolt tehát kiválasztani egy varrócsomagot az említett weboldalról, így összekötve a kellemest a hasznossal elkészíthetünk, a már meglévő mellé, egy másik babzsákfotelt úgy, hogy a megmaradt alapanyagokat felhasználva helyrehozhatjuk a régi fotelünkön keletkezett károkat is.

Ehhez előrelátóan a szükségesnél nagyobb méretű babzsák töltet beszerzésére van egyedül szükség. Így az új ülőkéhez fel nem használt gyöngyökkel feltölthetővé válik régi pihenőszékünk. Az újonnan elkészült fotelt meg is tarthatjuk vagy el is ajándékozhatjuk. Garantáltan a miénk lesz a legjobb szülinapi vagy karácsonyi ajándék.