nem hivatalos oldal

Webáruház

Így működik a cégkivonat letöltés

Cégkivonat letöltése

Cégkivonat letöltése

Sokan vannak bajban az internetes felületekkel és az esetlegesen felmerülő online vásárlásokkal. Ilyen probléma felmerülhet a cégkivonat letöltés során is.

Egy kis segítségképpen, most megnézzük a főbb lépéseket egy ilyen dokumentum beszerzésnél. Először is meg kell találnunk az interneten azt az oldalt, ami ezzel foglalkozik. Ha ez megvan, akkor első lépésként be kell írnunk a cégnevet a keresőbe.

Olvasd Tovább

Változatos Huawei P20 Lite tokok minden igényhez

Rendkívüli telefontok választék

Rendkívüli telefontok választék

Míg régebben be kellett érjük az okostelefonnal gyárilag érkező védőtokokkal, addigra napjainkban már külön is beszerezhető a különféle tok a védelem fokozására. Számos fajtáját ismerik már a felhasználók. Van, aki a flip típusra esküszik és van, aki a keretes hátlapokban látja a maximális biztonságot.

Az biztos, hogy a Huawei P20 Lite tokok minden igényt kielégítenek, mind anyagukban, mind színükben. A klasszikus bőrtől kezdve, a szilikon flitteresig, a Huawei P20 Lite tokok típusai igen széles skálán mozognak.

Olvasd Tovább

Mit értünk elegáns női ruha alatt?

elegáns női ruha

Elegáns női ruha

A szebbik nem képviselőiről köztudott, hogy sohasem elégedettek teljesen magukkal. Itt-ott mindig van egy-két feleslegesnek vélt kiló, ami pedig a ruhatárat illeti, nincs olyan, hogy ne férne bele a kelléktárba még néhány új darab.

Az elegáns női ruha legalábbis biztosan nem hiányozhat az említett eszköztárból, hiszen sohasem tudhatjuk, mikor adódik olyan alkalom, ahol királynőként kell a színre lépnünk. De mi is tartozik tulajdonképpen az elegáns női ruha kategóriájába? Olvasd Tovább

Egy búvóhelyen nem kell tartani attól, hogy megzavarnak

búvóhely

Búvóhely pároknak

Napjaink világában könnyedén előfordulhat, hogy szükségessé válik egy búvóhely. Megtörténhet, hogy a partner az adott, azonban nincs helyszín, ahol szívesen eltöltenének egy kevés időt. Budapesten már erre is van megoldás, ezért egy pillanatra sem szabad kétségbeesni! Sok párnak tud kedvezni egy olyan hely, ahol tényleg kettesben maradhatnak egy ideig.

Bizonyos lakásokat kifejezetten ezért tartanak fent, ezért nem szükséges hotelszobát bérelni. A legtöbb szállodában a személyzet állandóan jelen van, valamint az sem feltétlenül kellemes, ha más lakókat hallanak, mert éppen vékonyak a falak. Meglepőnek tűnhet, de a búvóhelyek rengeteg szolgáltatást foglalnak magukban. Olvasd Tovább

Nyári leárazás a molett divatnál

molett divat

Molett divat

Vásárolni öröm! E kijelentéssel kétségtelenül nem száll vitába senki, főleg nem a szebbik nem képviselői. Az azonban igaz, hogy ehhez a kifejezetten drága mulatsághoz rengeteg pénz is szükségeltetik, de nem a molett divat esetében! A szebbnél-szebb ruhakölteményeket most a nyári szezonban akár 50%-kal költséghatékonyabban is beszerezhetik a kedves érdeklődők.

Az említett roppant népszerű szezonális leárazás keretein belül, olyan csodaszép nadrágokat, alkalmi és hétköznapi ruhákat, blézereket, blúzokat vagy szoknyákat vásárolhatnak meg, amelyek garantáltan kiemelik a nőies bájt és belső ragyogást, ezek mellett pedig ott takarnak, ahol szükséges. Mit kell ehhez tenni? Olvasd Tovább

Magas nívót képviselő kávé rendelés

Kávé rendelés

Kávé rendelés

Ha cégvezetőként és/vagy baristaként szeretné a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani, akkor a modern felszerelés beszerzésén túl, az alapanyagok minőségére is nagy hangsúlyt kell fektetnie. Az áruházakban és nagykereskedésekben kapható termékekkel nem fog tudni megfelelő nívót biztosítani, még a sokéves tapasztalat és a legkorszerűbb eszközök ellenére sem, így olyan lehetőséget kell keresnie, mint például a Coffehub kávé rendelés opciója.

Náluk a kávé rendelés egyenesen a Beanlight Kávépörkölőhöz érkezik be és a soron következő pörkölési napon biztosan ennek a teljesítését is meg fogják oldani. Tehát a csomag kiszállítására garantáltan nem kell sokat várni és olyan magas minőségű terméket fog kézhez kapni, amilyenhez csak nagyon kevés helyen juthat hozzá. Olvasd Tovább

Előnyomtatott papír oklevelekhez és meghívókhoz

előnyomtatott papír

Előnyomtatott papír

Olyan papírt keres, ami már előnyomtatott? Szeretne kiváló minőségű termékeket vásárolni? Ha nincs ideje könyvesboltokban, szupermarketekben vásárolni, de szeretne minden irodai eszközt egy helyről, online megrendelni, akkor áruházunk lesz a legjobb megoldás erre.

Cégünk széles kínálatában az írószerek és irodai eszközök mellett, az előnyomtatott papír is megtalálható, méghozzá nagyon kedvező áron. Az előnyomtatott papír különleges alkalmakra való, akár személyes üzenetekhez, akár meghívóhoz vagy oklevelekhez. A mintás szegéllyel ellátott előnyomtatott papír csak egyik a meglévő modellek közül, ugyanis választható márványos vagy viaszpecsétes változatban is. Olvasd Tovább

Óvszerek minőségi választéka

Óvszerek széles választéka

Óvszerek széles választéka

Ne csak a szex után gondoljon a biztonságra! Súlyos következményekkel járhat, ha felelőtlenül bújik ágyba valakivel. Az óvszerek igazán a hasznára válhatnak az egyéjszakás kalandok alkalmával.

Ne sajnálja rá a pénzt, mert egészségügyileg sokkal többet is veszíthet néhány ezresnél! A romantikus légyottok alkalmával az óvszerek számos nemi betegségtől megvédhetik, de a nemkívánatos terhesség is megelőzhető általuk.

Olvasd Tovább

Stúdió vaku kedvező áron

Vakuk kedvező áron

Vakuk kedvező áron

Hogyha profi felvételeket szeretnénk készíteni, akkor minőségi eszközökre lesz szükségünk. A studioeszkozok.hu webáruházból megvehető stúdió vaku kiemelkedő teljesítménnyel bíró és igen modern berendezés.

Ez többek között a CPU vezérlésnek köszönhető, amivel minden esetben kimagasló lesz a végeredmény. Természetesen el van látva a megfelelő hűtővel is, hiszen a túlmelegedésről is gondoskodni kellett. Például a Tolifo T-200B 200W Bowens csatlakozóval van ellátva és egy 8 A biztosítékkel van felszerelve.

Olvasd Tovább

Ozmózis víztisztító a vegyszerek ellen

Víztisztítás felsőfokon

Víztisztítás felsőfokon

Az otthonunkban az egyik legfontosabb az lehet, hogy elegendő mennyiségű tiszta vízhez tudjuk hozzájutni, ami ma már nem lehet akadály. A megfelelő szaküzletbe ellátogatva, olyan ozmózis víztisztító vásárolható, ami egyszerűen felhelyezhető, így mindig tiszta vízhez juthatunk, amikor csak szükségünk van rá.

A különféle vegyszerek, amelyek a vezetékes vízben találhatóak, nagyon veszélyesek lehetnek az emberi szervezetre, ezért ezeket mindenképp ki kell iktatni.

Olvasd Tovább