nem hivatalos oldal

Webáruház

A villanyszerelési anyagok: az ár vagy a minőség a döntő?

villanyszerelési anyagok

Villanyszerelési anyagok

Vannak helyzetek, amikor vásárlás közben az árat, máskor pedig inkább a minőséget tartjuk elsődlegesnek. A számunkra ideális villanyszerelési anyagok kiválasztásánál azonban nem érdemes kizárólag az árra koncentrálunk, mert úgy nem biztos, hogy a legjobb döntést hozzuk.

A villanyszerelési, illetve világítástechnikai alapanyagok és szerelvények ugyanis évekre szólnak. A tartósság tehát kivételesen fontos szempont, ha például egy elosztószekrényről, fogyasztásmérőről, kismegszakítóról vagy bármilyen más, a villamos áram biztonságos használatához alkalmas eszközről van szó. Olvasd Tovább

A futónövények legjellemzőbb tulajdonságai

futónövények

Futónövények szobában

Amikor a növények kategorizálása a cél, számtalan szempont szerint kialakulhatnak a különböző csoportok, amely szerint elkülönítjük őket. A futónövények aránylag jól ismert kategóriát képeznek, hiszen bizonyos szempontból rengeteg előnyük van, nagyon közkedveltek, és most megpróbáljuk megfogalmazni, hogy ez vajon minek köszönhető.

Ahogy a nevükből is látható, a legjellemzőbb tulajdonságuk ezen növényeknek, hogy futnak, vagyis más szóval rohamosan terjednek. Ezt másként úgy is mondhatnánk, hogy lényegesen gyorsabban képesek nőni, terjeszkedni, mint az átlagos növényzet. Olvasd Tovább

Használt arany gyűrű kifogásolhatatlan esztétikával

használt arany gyűrű

Használt arany gyűrű

Ha valamit meg akarunk vásárolni, akkor az esztétikán és a minőségen túl, az ár a legfontosabb szempont. Nincs ez másképp az ékszerek esetében sem, így sokan döntenek a használt arany gyűrű mellett, mert ezt lényegesen kevesebbért vehetik meg, mint az új típusokat, ráadásul esztétikailag kifogásolhatatlanok.

Például az ngoldekszer.hu webáruház választékában szereplő használt arany gyűrű modellekről nem mondja meg senki, hogy nem újak, hiszen mielőtt eladásra kínálnák ezeket, a szakemberek gyönyörűen megtisztítják, ha szükséges, akkor megjavítják. Még így is, az eredeti ártól több százalékkal kevesebbért bocsájtják áruba ezeket az ékszereket. Olvasd Tovább

Miért fontos, hogy a babasampon bio legyen?

babasampon

Bio babasampon

A babák bőrének ápolásához másfajta termékekre van szükség, mint a felnőttek esetében. De mit jelent a másfajta és elég-e vajon, ha valamire rá van írva, hogy bababarát és/vagy csecsemőknek készült?! Sajnos az igazság az, hogy egyáltalán nem elég. Nagyon hasznos információ a biztonságuk érdekében, ha egy termék bőrgyógyászatilag tesztelt!

Minden esetben meg kell nézni az összetevők listáját, mert egy babasampon is tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek rövid- vagy hosszútávon gondot okozhatnak a számukra. Csak a tanúsított bio babasampon esetében lehet tudni, hogy várhatóan nem fog a kicsi kellemetlen mellékhatásoktól szenvedni, de még ezek esetében is figyelembe kell venni az egyéni allergiákat. Olvasd Tovább

Miért fontos a vízlágyítás folyamata?

vízlágyítás

A vízkőmentesítésnek két folyamata ismert. A fizikai eljárás során a víz kémiai összetétele nem változik meg. A vízkő nem jön létre, de csak bizonyos vízkeménységi fokig hatásos, ellenkező esetben nem lehet vele eredményt elérni. A kémiai vízlágyítás eltávolítja a vízben lévő ásványi sókat és ioncserét hoz létre. Ennek köszönhetően nátriumsó keletkezik, ami megakadályozza a víz keménységének kialakulását. Az ilyen típusú készülékeket kényelmesen meg lehet vásárolni a vizbaratok.hu portálra kattintva, ahol minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő modellt.
Olvasd Tovább

Tepsi fedővel a tiszta sütőért

Tepsi fedővel

Tepsi fedővel

Bosszantó dolog, amikor kifröccsen a zsiradék a sütőbe, ha valami finomságot készítünk és utána csak nagy nehezen tudjuk kitisztítani. Ennek elkerülésére optimális a tepsi fedővel, ugyanakkor párolásra is kiválóan alkalmas egy ilyen konyhai eszköz.

Természetesen időt, energiát és pénzt is megtakaríthatunk vele, hiszen lefedve sokkal hamarabb készülnek el az ételek és fóliát sem kell pazarolnunk. Elmondhatjuk tehát, hogy környezettudatos módon készíthetjük el az ebédet, vacsorát, ami szerencsére egyre több embernek fontos.

Olvasd Tovább

Fa festék régi bútorokhoz

Fa festék

Fa festék

Az idő vasfoga mindenen nyomot hagy, ám megvannak hozzá az eszközeink, hogy újjá varázsoljuk a környezetünkben lévő tárgyakat. Nincs is másra szükség, mint egy kis szabadidőre és már kezdődhet is a felületkezelés.

A fabútorokról el kell távolítani a régi lakkozást, festést és ezután egy minőségi fa festék alkalmazásával csodákra lehetünk képesek az új dizájnt illetően. A fából készült kerti bútorok is általában megsínylik az időjárás viszontagságait, viszont egy egyszerű fa festék elég ahhoz, hogy ismét az udvar díszévé váljanak.

Olvasd Tovább

Időtálló, minőségi betonfesték

Betonfesték

Betonfesték

Bár sokan azt hiszik, csak az aszfalt felfestésére kell speciális anyagot használni, de azért jóval több területen szokták alkalmazni. A speciális anyagokkal sűrített, gumisabb betonfesték szerepe nemcsak a láthatóság, hanem a tartósság is.

Gyakran használják zónák, szektorok, útvonalak jelölésére raktárakban, gyárakban, műhelyekben. A betonfesték segítségével készült jelek megmutatják, hogy hol gyűjthető össze például egy rendelés, vagy merre közlekedik a villásrakodó.

Olvasd Tovább

Kert tervezés ár kérhető most!

kert tervezés ár

Kert tervezés ár

Felmerülhet az érdeklődőkben a kérdés, hogy miféle teendők vannak a kerttel kapcsolatban, ha netán azt tűzzük ki célnak, hogy egy csodás, szakszerűen kinéző teret szeretnénk megvalósítani. A válasz pedig a szakszerű szolgáltatásokban van, ezzel kapcsolatban pedig mindenképpen beszélni kell a kert tervezés ár kérdéséről is.

Az első lépés mindenképpen a tér megálmodása, más szóval megtervezése és nem csupán képzeletben, hanem papíron is, sőt, napjainkban talán inkább számítógépes programok segítségével. A kert tervezés ár széles skálán mozoghat, amit több faktor befolyásol. Olvasd Tovább

Álomszép játék babakocsi modellek

játék babakocsi

Játék babakocsi

A gyerekek mindig látják az utcán, ahogy a felnőttek a kicsiket babakocsiban tologatják. Természetesen ezt a tevékenységet ők is szívesen végzik, így egy játék babakocsi bármelyik családban jól jön, ahol kisebb lurkók vannak. Természetesen nem lehet elcsenni a kistestvér vagy a szomszéd kocsiját, hanem venni kell egyet, amelyik szép és megfelel a kicsi igényeinek.

A vesszoparipa.hu webáruházban különleges darabok kaphatóak. Ezek a modellek fából vagy vesszőből készülnek, gyönyörű mintákkal vannak ellátva és kicsit retro hangulatúak. Mesébe illően szépek, így minden gyermek kedvenc játékai lesznek attól a perctől kezdve, hogy meglátják. Olvasd Tovább