A Minyonok esti programként

Minyonok
Minyonok

Akadnak olyan esték ebben a rohanó világban is, amikor a család együtt szeretne egy kis időt tölteni. Tévedés azt hinni, hogy egy jó film megtekintése nem számít nagyszerű közös időtöltésnek. Ha utána megbeszélik az élményeket, a látottakat, akkor igen kiváló program. A Minyonok ígéretesnek tűnhet azoknak, akik humoros jelenetekre vágynak.

A sárga lényekről bizonyára mindenki hallott, esetleg találkozott is velük itt-ott. Ahhoz, hogy valaki megnézhesse a Minyonok című filmet nem kell a moziba ellátogatnia, mivel az internetről is meg lehet vásárolni. Ízelítőként megtudható, hogy a főhősök a fajtájuk megmentéséért küzdenek, ami az eddigi legnagyobb harcukat jelenti.

A Minyonok nem csupán a kisebb korosztálynak szereznek kellemes, mosolygós perceket, hanem a felnőttek számára is. A film során számos poénos jelenettel lehet találkozni, ami mögött tartalmas mondanivaló rejtőzik. Tehát, akik a rajzfilmfigurák kedvelői ne feledjék megtekinteni ezt a remek alkotást. A dvdbluray.hu weboldalról könnyedén be is szerezhető.