A piros télikabát a jókedv biztosítéka

Az utóbbi években egyre szürkébbek a téli hónapok, havas élményekre inkább csak hegyvidéki üdüléseken adódik lehetőség. Mégsem kell hagynunk, hogy az egyhangú hétköznapok gyermekeinkkel együtt lelombozzanak, inkább próbáljuk ki, milyen hangulatjavító hatással bír egy vidám öltözék, például egy piros télikabát.

A családosok körében rendkívül népszerű világmárka, a Mayoral kínálatában most kedvezményes áron szerepel ez a 100%-ban környezetbarát poliamid anyagból készült ruhadarab, ami egyszerre tart meleget és biztosít szabad mozgást a viselőjének. A libelula.hu honlapról néhány kattintással a virtuális kosarába teheti a csemetéje méretének megfelelő Mayoral piros télikabátot és a kiválasztott termék 24 órán belül meg is érkezik az otthonába. A kabát mellé, az említett internetes oldalról, szintén leszállított áron, kötött sapkát is rendelhet.

Ne habozzon, vigyen színt a télbe ezzel a prémiumminőségű, piros télikabáttal, amitől csemetéjének bizonyára megjön a kedve egy kiadós sétára, hancúrozásra a friss levegőn!