City light, reklámozzon éjjel is!

Látványos city light reklám
Látványos city light reklám

A városok esti fényei lenyűgözőek mindenkinek és a fejlettséget sugallják. A city light olyan remek technológiai megoldás, ami arra lett hivatva, hogy a különféle szolgáltatásait reklámozza a vállalatoknak. Ezeket a remek fényes és éjjel világító reklámfelületeket a Galmer Studio szakemberei forgalmas helyeken, metróállomásokon, bevásárlóközpontokban és magas épületeken helyezik el, így felkeltve mások figyelmét.

Ezeknek a kihelyezett reklámoknak az árát csak egyszer kell kifizetnie az igénylőnek és így mindig, a nap 24 órájában megjelenítve lesz. A city light plakátok mérete rendkívül alkalmas, mert 118×175 cm, így a gyalogosok és az autósok figyelme is rászegeződik. A méret és a modern megjelenés kiválóan illik egy városba, hiszen feldobja a hangulatot, továbbá a reklám nem lesz zavaró senki számára, mivel nem ütközik bele a személyes térbe.

A közeli üzletek promóciós termékei is remekül hirdethetőek a city light plakáttal. Tulajdonképpen, ha egy új szolgáltatást kell népszerűsíteni, akkor ez a módszer felettébb megfelelő.