Gyöngy karkötő színes betűkkel

Gyöngy karkötő
Gyöngy karkötő

A hölgyek azért kedvelik annyira az ékszereket, mert a viselésükkel sokkal csinosabbá lehet tenni a ruhaszetteket. Másrészt kevesen gondolnak arra, hogy a gyöngy karkötő praktikus célokat is szolgálhat, hiszen a segítségével egyszerűen jelezhető a viselő neve.

Az Eda Style weboldalán mindig kapható olyan ékszer, amelyen például a Roland, Adri, Bence vagy Bea felirat van. Akkor sincsen gond, ha valaki a benne lévő szeretetet akarja kifejezni a gyöngy karkötő segítségével, mert a kínálatban Love feliratú termék is van.

Nagy népszerűségnek örvendenek a King és a Queen szöveggel ellátott kiegészítők is, de sokan rendelnek a többi típusból is. A termék többféle színben (rózsaszín, fekete, kék, zöld) is megrendelhető. Az ékszerek mérete könnyen állítható, ezért bárki felveheti őket.

A gyöngy karkötő a legtöbb esetben pár napon belül megérkezik a kért címre. Szerencsére a termékek ára sem mondható magasnak, ezért egyre többen határoznak úgy, hogy innen vásárolnak, ha meg szeretnék lepni önmagukat vagy az egyik szerettüket.