Hétvégén szeretne futárt rendelni? Megoldható.

dltmove.hu
dltmove.hu

Önnel is előfordulhat már, hogy hétvégén sürgősen el kell juttatnia egy csomagot valahová, azonban nem ér rá, hogy az adott küldeményt elvigye a kívánt címre? Ilyenkor bátran kérhető a dltmove.hu segítsége, mert az itt dolgozó futárok szombaton és vasárnap is a megrendelők rendelkezésére állnak.

Közeli helyszín esetén, akár már pár órán belül megérkezik a küldemény, azonban távoli városok, illetve külföldi címek esetében, a kiszállítás akár 1-2 napot is igénybe vehet. A dltmove.hu árai a fent megemlített kényelmi szolgáltatás ellenére sem magasak, ezért megéri igénybe venni a vállalat segítségét.

A futárok éjjel-nappal hívhatóak a cégen keresztül, ezért akkor se habozzon, amikor sürgős kiszállításra lenne szüksége. Az online fuvarkövetés segítségével, a megrendelőnek lehetősége nyílik a csomag útjának követésére, a dltmove.hu weboldalnak köszönhetően.

Amennyiben csomagot adott fel a cégen keresztül, akkor menjen fel a honlapra és nézze meg, hogy hol jár éppen a feladott küldemény! Ennek a szolgáltatásnak a segítségével mindig biztonságban tudhatja az értékesebb küldeményt is.