Jó vétel a kutya fájdalomcsillapító

Kutya fájdalomcsillapító

Mivel a kutyusok imádnak mozogni, ezért gyakran érik őket balesetek, ezt követően pedig sokszor szenvednek a fájdalomtól. Az igazi gazdi nem hagyja, hogy a kedvence rosszul érezze magát. A kutya fájdalomcsillapító hamar képes megoldani a gondokat.

Teljesen nem szüntetni meg a fájdalmat, hiszen a négylábúnak éreznie kell, hogy pihenésre van szüksége. Gyógynövények felhasználásával készült a kutya fájdalomcsillapító. Por formájában kapható a Fito-Store weboldalán, amit bele kell keverni az ételbe, naponta 2 alkalommal.

Ezt követően érdemes figyelni, hogy változik-e a kedvenc állapota. Ha napok múlva sem lesz jobban, akkor mindenképpen fel kell keresni az állatorvost. Azonban, enyhébb esetekben bőven elegendő lehet a kutya fájdalomcsillapító. Másféle tünetek is enyhíthetőek a honlapon kapható készítményekkel.

Nemcsak a kutyák kezelése lehetséges, mert a weboldalon macskáknak és lovaknak való termékek is megtalálhatóak. Mindegyiknél fel van sorolva az ajánlott adagolás. A felhasználásra a gyártási időtől számított 1 évig van lehetőség.