Jól használható a gyerek asztali lámpa

Gyerek asztali lámpa

A gyerekek igen gyorsan nőnek. A szülők általában csak kapkodják a fejüket, amikor kiderül, hogy a csemetéjük jövőre már iskolába megy. Ilyenkor többféle felszerelést is be kell neki szerezni.

A gyerek asztali lámpa egyetlen otthonból sem hiányozhat, hiszen nélküle nehéz lesz a házi feladatok elkészítése. Ráadásul az ősz beköszöntésével egyre sötétebb lesz, ezért még nagyobb szükség van a jó megvilágításra. Így már nem fog túl nagy nehézséget okozni a lecke megírása.

Fontos, hogy a kiválasztott gyerek asztali lámpa stabilan álljon a helyén, nehogy a kicsi egy óvatlan mozdulattal leverje. Érdemes az élénk színeket előnyben részesíteni, mert egy kis vidámságot lehet velük csempészni a szobába és persze a megfelelő fényforrást kell venni hozzá. Oda kell figyelni a foglalat milyenségére.

Legtöbbször E14 vagy E27 foglalattal kapható a gyerek asztali lámpa. Van közöttük néhány G23-as típus is. Az a legpraktikusabb, ha a szülők LED-et vásárolnak hozzá, mert így igen energiatakarékosan tudják üzemeltetni. Nem kell tartani a villódzástól sem.