Kötésminták a babavárás örömére

Kötésminták

Alaposan fel kell készülniük a szülőknek, ha kisbaba érkezik a családba. Hiszen szinte végtelen azoknak a holmiknak a listája, amiket be kell szerezniük a szülés előtt, ami igencsak megterheli a költségvetést.

Jobb, ha a hölgyek inkább a kötésminták használatával készítik el a takarót, a sálat vagy a sapkát. Mivel a baba nagyon gyorsan nő, ezért érdemes gyakran kézimunkázni. A Fonalparadicsom honlapjáról beszerezhetők olyan könyvek, amelyek segítséget nyújtanak a kezdőknek.

Például, a „Mit kössünk, ha babát várunk‟ című kiadvány aranyat érhet a szülők szempontjából. Később inkább a játékok elkészítésén van a hangsúly. Mivel ezeknek sem olcsó a megvásárlása, ezért ismételten hasznosnak bizonyulnak a kötésminták. A Mackóművek telitalálat lesz, ha a kicsi szereti a puha figurákat.

Biztosan nagyon örülni fog annak is, ha kap ajándékba egy békás, egeres vagy macskás fejfedőt. Az elkészítésre lehetőséget nyújt az „Állati kötött sapkák a nagyvárosi dzsungelben‟ című könyv, amiben nagyon ötletes és szép kötésminták vannak kezdőknek és haladóknak is.