A KPE cső méretek változóak lehetnek

Hatékony öntözőrendszer

A csepegtetőrendszerek számos tartozékból állnak, amelyeknek minőségieknek kell lenniük, hogyha el szeretnénk érni a kívánt hatást. A KPE cső méretek különbözőek, ezért mindegyik más-más esetben használatos. Ezek vezetik el a folyadékot a szükséges helyre, ezért nagyon sokat számít, hogy mekkora nyomással működnek a rendszerek.

A KPE cső méretek ezt is befolyásolják. Figyelembe kell venni, hogy mekkora területet szeretnénk vízzel ellátni, és eszerint kell kiválasztani a megfelelő típust.

A locsolórendszer nem működhet szivattyú nélkül, ezért lényeges, hogy ennek mekkora a teljesítménye, mert számít a KPE cső méretek szempontjából. Minden modellnél meg van határozva, hogy milyen kiegészítőket érdemes alkalmazni a használata során a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Természetesen, a KPE cső méretek nem mindenkinek egyértelműek, ha még nem készített házilag ehhez hasonló rendszereket, ezért webáruházunkkal nyugodtan vegye fel a kapcsolatot, hogyha bármilyen kérdése akadna a csepegtetőrendszer kialakításával kapcsolatban.