nem hivatalos oldal

Madártoll alakú ezüst fülbevaló

A tartalom nem érhető el.
Kérem engedélyezze a cookie-k használatát az "Elfogadom" gombra kattintva a banneren.
Ezüst fülbevaló

Ezüst fülbevaló

Nem csoda, ha imádod azokat a különleges ékszereket, amelyek páratlanul szép látványt nyújtanak. Például a madártoll alakú, kiváló minőségű ezüst fülbevaló biztosan elnyeri majd a tetszésedet, ezért feltétlenül vess rá egy pillantást!

A divatos terméket olasz tervezők álmodták meg és készíttették el. Az ezüst fülbevaló sokáig hordható marad, mert a ródiumos bevonat védelmet nyújt ennek a nemesfémnek. Nincsenek benne allergiát okozó fémek, ezért ebből a szempontból sem kell tartanod a rendszeres viselésétől.

Az ezüst fülbevaló jól kombinálható a ruhákkal, tehát bátran kísérletezhetsz vele, ha egy csinos szettet szeretnél összeállítani. A csillogó ékszer biztosan feltűnést kelt majd, a formatervezettségének és a könnyedségének köszönhetően.

A madártollas, kiváló minőségű zárral rendelkező ezüst fülbevaló egyszerűen beakasztható a fülbe, ezért a reggeli rohanás során sem lesznek vele problémák. A nap folyamán biztosan többen is meg fogják dicsérni a különlegesen szép ékszert, tehát készülj fel a bókokra! Viseld gyakran a fülbevalót, hogy igazán vonzónak érezhesd magadat!