Párizs repülőjegy a világjárók számára

Párizs repülőjegy
Párizs repülőjegy

Mivel Párizs igazi világváros, ezért rengetegen igyekeznek Franciaország centrumába. Sokaknak az sem szegi kedvét, hogy bizony a metropoliszban több terrortámadás is volt az utóbbi időben, éppen ezért pedig igen szigorú biztonsági intézkedéseket kellett bevezetni a repülőtereken.

Párizs repülőjegy azonban változatlan számban vásárolható, hiszen csak igen kis mértékben csökkent az eladások száma. Ennek alapján nézzük meg, hogy milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik Budapestről szeretnének eljutni Franciaországba!

A választék igazán nagy, hiszen kínál járatokat a Ryanair, az Easyjet és az Air France is. Csupán az utasokon múlik, hogy melyik lehetőséget választják, mivel mindegyik ajánlat más miatt előnyös. Azt azonban érdemes megnézni, hogy hol szállnak le az egyes légitársaságok,

hiszen könnyen kellemetlen meglepetés érheti azokat, akiket az adott légitársaság gépe az olcsó Párizs repülőjegyért cserébe egy a fővárostól messzebb eső reptéren tesz le. Főként a Ryanair esetében érdemes erre odafigyelni, hiszen a cég Beauvais légikikötőjében száll le.