Pöttyös fürdőruha almákkal díszítve

Pöttyös fürdőruha

Nem mindig egyszerű eldönteni, hogy milyen ruházati cikkeket vásároljunk a gyermekünknek. Nincs ez másként a fürdőruha esetében sem, hiszen minden kicsi személyiségéhez más illik. A pöttyös fürdőruha elsősorban a vidám, játékos kislányoknak áll jól.

A fehér alapon kék színű, kerek almák és pöttyök találhatóak rajta. A csőtop nyakpántját lehet állítani, tehát az sem jelent gondot, ha a csemeténk nő egy kicsit a nyár folyamán. Hátul egy kapcsoló van rajta. A topon található oldalmerevítő. A pöttyös fürdőruha bugyija is nagyon dekoratív, hiszen a derékrészén egy szoknyaszerű kendő helyezkedik el.

Oldalt gyöngy és rojt található, így igazán különleges látványt nyújt. Jelenleg 110-116-os méretben lehet megvásárolni. A legtöbb esetben a kislányoknak is nagyon tetszik, hiszen a kényelmes kialakításának köszönhetően kiváló választás a vízpartra.

A pöttyös fürdőruha nemcsak a tópartra vehető fel, hanem a strandra is. Az ára sem magas, hiszen a nyár végi akció révén, kedvezményesen lehet megvásárolni.