Semleges karkötő a mindennapokra

Karkötő minden napra
Karkötő minden napra

Régen csak a magas osztálybeliek hordtak ékszereket. Ma már szinte nincs különbség az osztályok, sőt, még a nemek között sem. Még annak a férfinak is, aki nem szeret különösebben ékszert hordani egy-egy karkötő megbújik a szekrénye mélyén. Hát még a nőknek!

A nők mindig is vezető szerepet töltöttek be az ékszerviselés terén. Napjainkban igen elterjedt nézet lett, hogy egyforma szetteket, összeállításokat vásárolnak belőlük, így a nyaklánc, a karkötő és a fülbevaló, sőt, még a bokalánc is sokszor összeillik. Ez egységes és harmonikus kinézetet ad a viselőjének.

Mégis, sokan előnyben részesítik a karkötőket. Ezeket akár önmagukban is lehet hordani egy egyszerűbb összeállítás mellé és akár a hétköznapi viselet is kifinomultabbnak néz ki általuk. A semleges színű, pillanatnyi stílushoz illő karkötő igazán praktikus darabja lehet a hétköznapi dolgozó nőnek.

Nem kell különösebben párosítgatni az összeállításhoz, hanem csak felteszi és máris egységes képet mutat a környezete számára. Természetesen az ilyen alapdarabok mellett, kell legyen néhány olyan különleges karkötő is, ami csak jeles napokon mutatja meg fényét a világnak.