Sokan használnak napi kontaktlencsét

Napi kontaktlencse
Napi kontaktlencse

Aki járatos a kontaktlencsék világában, az tisztában van vele, hogy többféle terméket is használhatnak azok, akik élesebb látásra vágynak. Sokan teszik le a voksot a napi kontaktlencse mellett, hiszen több előnye is van ennek a típusnak.

Talán az a legfontosabb a pozitívumok közül, hogy a lencsével nem kell sokat foglalkozni, hiszen a nap végén elegendő csupán a szemétbe helyezni, tehát nem kell tisztítani és fertőtleníteni. A napi kontaktlencse esetében, kisebb arra az esély, hogy a szem irritált legyen, hiszen a mai, modern termékeket már úgy állítják elő, hogy áteresszék az oxigént.

A lencsék egyik új generációját képezik a hidrográdiens termékek, amelyek a megfelelő nedvességről gondoskodnak, éppen ezért komfortos lehet a viselésük. A napi kontaktlencse esetében azonban azt is meg lehet említeni,

hogy a 30 napos kiszerelés drágább lehet valamivel, mint a többi változat, ezért aki mindenképpen spórolni szeretne, az lehet, hogy jobban jár a havi változatok vételével. Természetesen ennek mindenegyes termék esetében, külön utána kell számolni.