Több ezer, Németországból importált téli gumi vár gazdára

A használt téli gumi sokkal olcsóbb nálunk
A használt téli gumi sokkal olcsóbb nálunk

A fejlett úthálózatnak köszönhetően ma már nagyon sok dolgot hoznak be külföldről, amelyek tulajdonképpen még sok évig használhatóak. A gumiabroncsok esetében is így van, mert a használt téli gumi sokkal olcsóbb. Ezeket nagyon kedvező áron vehetjük meg és akár több évet is használhatjuk őket gond nélkül.

A www.taylorgumi.hu weboldalon rengeteg abroncsot találhatunk, ha ráklikkelünk a „Használt téli gumi” kategóriára. Ezek közt többnyire híres márkákat találunk, a legjobb pedig az egészben az, hogy mindezt szinte ingyen. Azt tudnunk kell, hogy egy új téli autógumi, amit egy minőségi márka gyártott, akár 10 000 Ft-os lehet. De ha ugyanezt megvásároljuk használt állapotban, akkor fele áron alul is hozzájuthatunk.

A Taylorgumi által kínált abroncsokat házhoz is rendelhetjük, ebben az esetben egy futár hozza ki nekünk, de ha bemegyünk a műhelybe, akkor kedvezményes áron fel is szerelik nekünk. Ha tehát nem szeretnénk új abroncsot venni, akkor jegyezzük meg, hogy a használt téli gumi sokkal olcsóbb a Taylorguminál.