Vagyonőr képzés a Vokk-nál

Személy- és vagyonőr tanfolyam

Szeretne megtanulni egy profi hivatást, de nincs ideje évekig ismét az iskola padjában ülni? Akkor a Vokk-VM Kft. oldalán mindent megtudhat a színvonalas személy- és vagyonőr tanfolyam és vizsga részleteiről. A Vokk tantermeiből olyan szakemberek kerülnek ki, akik alaposan felkészültek úgy elméleti, mint gyakorlati szinten egyaránt.

Nagyon fontos, hogy itt nemcsak azt lehet megtanulni, amit a jogszabály előír, hanem számos extra tudásra is szert tehet a Vokk saját fejlesztésű tankönyveiből. A tanfolyam időtartama 320 óra, ami alatt mindenre felkészítik a diákokat.

Annak érdekében, hogy könnyebben találjon majd munkát ezen a területen, mindent bele kell adnia, ugyanis a profi szakembereket keresik mindenhol. A Vokk-VM Kft. oldalán részletes leírást talál arról is, hogy milyen kurzusok indulnak és milyen munkakört tölthet be az elvégzése után. Például a vagyonőr és testőr tanfolyam elvégzése után személy- és vagyonőrként dolgozhat.

Aki parkoló őrként szeretne elhelyezkedni, esetleg ipari vagy kereskedelmi intézet őreként, annak is biztosítják a szükséges oktatást. A Vokk-VM Kft. oldalán azt is megtudhatja, hogy miként zajlik le a teljes tanfolyam. Tehát, az elméleti rész mellett, el kell majd végeznie a 40 órás szakmai gyakorlatot is, ami remek lehetőség a diákoknak, mivel alkalmazhatják mindazt, amit a tanfolyamon elsajátítottak.

Kifejezetten nagy előnynek számít, hogy itt biztosítják mindenkinek a gyakorlati helyeket is, tehát nem kell attól félnie, hogy senki nem ad majd esélyt Önnek kamatoztatni a tudását. Mivel a biztonsági őr tanfolyam nem zárulhat le önvédelem nélkül, ezért itt abban is részt vehet. Fontos, hogy a tanulók úgy kerüljenek ki innen, hogy mindenre felkészüljenek.

A Vokk-VM Kft. oldalán megnézheti azt is, hogy milyen egyszerű módszerekkel előzhet meg például egy jogosulatlan belépést. Ha felkeltette az érdeklődését ez a kurzus, akkor vegye fel a kapcsolatot az oktatási központtal és éljen a részletfizetés lehetőségével, valamint a magas színvonalú tudással, amit átadnak majd!