A flipes és a hátlapot védő Oppo A16S tok

Minden okostelefon megérdemli a megfelelő védelmet. A magas minőségű Oppo A16S tok fellelhető az interneten, ahonnan könnyedén megrendelhető. Miután kiválasztotta az ideális példányt, a szűrők segítségével válassza ki a típust és a színt! Van az egyszerű szilikon hátlap tok, a valamivel vastagabb, de szintén a hátlapot, valamint a teljes készüléket védő flipes példány. Az utóbbinak általában bőr hatása van és asztali tartó funkcióval rendelkezik az Oppo A16S tok.

Ez jól jöhet, amikor valamilyen műsört szeretne nézni és szívesen megtámasztaná a készüléket. Kellő védelmet nyújt a piszoktól, a karcolásoktól és az ütődésektől. Ezáltal a telefon több év használat után is úgy fog kinézni, mintha vadonatúj lenne. Tehát, ha megunja azt vagy szívesen lecserélné, könnyedén megteheti, mert az Oppo A16S toknak köszönhetően egyetlen karcolás sem lesz rajta. Persze attól, hogy tok van a készüléken, még javasolt vigyázni rá.

Valódi különlegességnek számít a Z Flip3 tok

Amennyiben még nem látta a vadonatúj Samsung Galaxy Z flip okostelefont, akkor érdemes minél hamarabb szemügyre vennie. Attól válik egyedivé a Z Flip3 tok, hogy maga az okostelefon behajlik, így a tok vele együtt kell hajoljon. Igen ötletes megoldások születtek a kellő biztonság nyújtására, így mindenképpen javasolt egy pillantást vetni a kínálatra. Régen hatalmas divat volt az összecsukható készülék, igaz, azok még nem voltak hatalmas képernyőkkel ellátva.

Kapható olyan Z Flip3 tok, ahol látható marad a telefonon az óra, illetve némelyik példány telefongyűrűvel van ellátva. Nagyon ízléses darabokat dobtak a piacra a gyártók és szintén gondoltak arra, hogy stílusos legyen a készülék megjelenése. Nem számít, ha valami modernre vagy vidámra vágyik, mert a webáruházakban mindent megtalál. A Z Flip3 tok költsége szintén megtalálható a Bluedigital honlapján. Miután kiválasztotta a megtetszett példányt, néhány kattintással megrendelheti. Pár nap múlva a futárszolgálat kiszállítja a megadott címre és máris felteheti az eszközére.