Tömörfa ruhásszekrény vásárlás: ilyen árakra számíthatsz

A tömör fából készült bútorok mindig magasabb áron kerülnek értékesítésre. Ez azért van, mert valódi fából készülnek, nem pedig MDF lapból. Ráadásul strapabíróbbak és az élettartamuk is hosszabb. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon mozognak a tömörfából készült ruhásszekrények, akkor egyszerűen kattints a naturfabutor.hu linkre! A ruhásszekrények nagyméretűek, hatalmas belső térrel rendelkeznek és több pakolási lehetőséget is biztosítanak. Régen a fehérneműs szekrényekben személyes ágyneműket, frissen vasalt terítőket és lepedőket tároltak.

Ha szeretnél egy nagyméretű ruhásszekrényt a gardróbodba, akkor mindenképpen olyat válassz, ami minden személyes igényednek megfelel! Egyáltalán nem mindegy például az adott bútordarab mélysége. Célszerű olyan szekrény mellett dönteni, amibe lehet akasztani és behajtogatni is a ruhákat. Az árak általában függnek a méretektől és a praktikumtól. A weboldalon megtalálható Belluno Elegante ruhásszekrény páratlan és egyedi megjelenést biztosít a hálószobának és a gardróbnak egyaránt. Ha elegáns darabot keresel, akkor a fehér korpusszal és koptatott arany fogantyúkkal ellátott változat tökéletes.

Milyen ruhásszekrény mellett érdemes döntened?

Ez attól függ, hogy milyen stílust részesítesz előnyben. A fahatású vagy inkább a festett bútorokat kedveled-e. A fentiekben is említett weboldalon igen sokféle ruhásszekrényt megtalálsz, amik tömör fából készültek. A fehér-tölgy színekben pompázó változat remek megoldás, ha egy nagyobb felülettel rendelkező szekrényt keresel. Az alapja natúr finn fenyő. A

korpuszok fehérek, a fogantyúk pedig aranyozottak. A felső perem tölgy árnyalatú. Már első ránézésre is igazi szerelem lesz, hiszen a termék megtestesíti magát az eleganciát és az egyszerűséget. Egyszerre modern és hagyománykövető. Az izgalmas színösszeállításnak köszönhetően, a bútor megjelenése bámulatosan egyedinek nevezhető. A komfortos használat érdekében, a fiókokat úgynevezett csendes záródást biztosító rendszerrel láttak el a szakemberek. Vagyis nem tudod becsapni, nincs hirtelen becsapódás és a bútort is megkíméli a túlzott elhasználódástól.

Komód vagy inkább ruhásszekrény?

Ez komoly vitát szokott generálni a felek között, hiszen mind a kettő kiváló, az eltérés csupán a méretekben lakozik. Sokan kedvelik a komódokat, mert nem olyan magasak, lehet a tetejükre pakolni, mégis tágas belsővel rendelkeznek. A ruhásszekrény azonban több funkciót rejt magában, a ruhákat pedig vállfára is szépen fel lehet sorakoztatni benne. Azt, hogy komódot vagy ruhásszekrényt vásárol, mindenki döntse el maga. A honlapon fellelhető fehér fa komód például fenyő fiókokkal készül.

A komód talapzata egyszerű, klasszikus lábakkal van ellátva. Ez a fajta bútor minden gyermek- és hálószobában megállja a helyét. Szép, stílusos és biztosan az adott helyiség fénypontja lesz. A hatalmas méretű polcok előnye, hogy sok ruhát képesek befogadni. A szakemberek intenek attól, hogy a bútorokat a közvetlen napsütésnek legyenek kitéve, hiszen az UV-sugárzás árthat a szekrény felszínének.