A holt-tengeri só egyedülálló összetétele

Munkától, sporttól megfeszülhetnek az izmaink és pihentető hatású lazításra várnak. A holt-tengeri só, többek között erre a célra is tökéletes választás, az ebből készített testápolási termékek megújítják, hidratálják és puhítják a testünk bőrét.

Tulajdonképpen már a régmúlt időkben is használták ezt kozmetikai célokra. 26 ásványi anyag és nyomelem természetes keveréke a holt-tengeri só, egyedülálló összetétele hozzájárul az egészséges bőrműködéshez. A bőrápolás több területén is sikerrel vethetőek be az ezzel a sóval gazdagított kozmetikumok, mert optimálisak a bőr egészségének és szépségének visszaállításához, megőrzéséhez, de erősítik a felhám védőrendszerét is a környezeti hatások ellen.

Mivel aktiválja a sejtek anyagcseréjét és javítja a bőr mikro-keringését, felgyorsul a sejtek regenerációja, amitől megújul a bőr felszíne, rugalmasabb és feszesebb lesz a textúrája. Holt-tengeri só tartalmú készítmények sora fedezhető fel az ahavashop.hu webáruház kínálatában. Próbálja ki Ön is, mert valóban megújítják a bőrt!