A Kospet Hope 4G minden sportember álma

Kospet Hope 4G
Kospet Hope 4G

Az igazán sikeres emberek két dolgot sohasem felejtenek otthon, bárhová is induljanak el reggel. Az egyik a karóra, a másik pedig az okostelefon. A Kospet Hope 4G modell többfunkciós eszköz, ami garantáltan jó szolgálatot tesz Önnek, ha úgy dönt, hogy sikerének zálogait egyetlen eszközben szeretné ötvözni.

A készülék külső megjelenése egyszerre sportos és elegáns, ezért üzleti és szabadidős tevékenységei alatt is egyformán hordhatja és használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a kinézetén vagy a funkcionális megbízhatóságán. A Kospet Hope 4G 7.1 Android rendszerrel, 8 megapixeles kamerával, GPS-el és 4G-s adatforgalommal is rendelkezik, valamint bármelyik wifi hálózathoz képes csatlakozni, de a 3G bővíthető memória is elhelyezésre került benne.

Legyen szó fociról, tollaslabdáról, teniszről vagy futásról, ez az eszköz nem fogja Önt cserbenhagyni sportolás közben, hiszen miközben méri a pulzusát és számolja lépéseit, ellenáll az ütődéseknek és a rázkódásoknak, ráadásul még a vizet is képes lepergetni.