A Pantech B kandalló hatékony és elegáns

A belterek fűtése vidékünkön az év legnagyobb részében nélkülözhetetlen. A hagyományos megoldások mellett, olyan innovatív fejlesztésű rendszerek is az érdeklődők rendelkezésére állnak, mint amilyen a korszerű Pantech B tűztércsalád. Ezek az öntvény kandallóbetéteknél kisebb teljesítményt adnak le, de a működési hatásfokuk kiváló.

A kivitelük zárt égésterű, külső levegő ellátású előmelegítő rendszerrel felszerelve. A Pantech B kandallók prémium kivitelben érhetőek el a kandallos.hu webáruházban, mindegyik megfelel a legújabb környezetvédelmi szabályoknak. Esetükben 10-20 cm vastag szigetelés mellett már nincs szükség 13 kW-nál erősebb teljesítményű tűzterekre, ugyanis pontosan a takarékossági szempont miatt lettek kifejlesztve.

A hatékonyság mellett, az esztétikai funkció is kiemelt jelentőséggel bír. Az üvegfelület maximálisan hőálló NERO stílusú, a lángok jól látszanak ennek köszönhetően, de a parázs izzása belül marad. A Pantech B kandallók igen exkluzívak, az elegáns kialakításuknak köszönhetően szinte bárhol elhelyezhetőek.