A Rock Machine kiválóan veszi az akadályokat

Téli kerékpártúra

Néhanapján jólesik lerúgni a lábunkról a bőr és/vagy magas sarkú cipőt, tornacsukát ragadni és nekivágni a természet meghódításának. A városi embernek a hétvégi kiruccanás felér egy valóságos energiabombával, ami nem is csoda, hiszen az irodai munka és a rohanás könnyen lemerítheti a tartalékokat.

A Rock Machine nehezebb terepeken remekül megállja a helyét, így abban az esetben, ha szívesen állítaná magát egy testet-lelket próbára tevő kihívás elé, először bizonyosodjon meg róla, hogy a rendelkezésére álló bicaj alkalmas-e erre a feladatra!

A Rock Machine szerencsére, amint azt a neve is engedi sejteni, kiválóan veszi az akadályokat, ha egy hegycsúcs vagy egy járatlan, kemény út meghódítása a szíve vágya. A Bikelife webshop kínálatában megtalálhatja a szóban forgó márka termékeit, amelyek közül mindkét nem képviselői nyugodtan szemezgethetnek.

A Rock Machine azon kívül, hogy roppant strapabíró és időálló bringa, hihetetlenül kényelmes is, ami nem utolsó szempont a dimbes-dombos, nehezen járható útszakaszokon.