A trágyaszórás ára – Mennyibe kerül egy trágyaszóró?

egytengelyes szerves trágyaszóró
Egytengelyes szerves trágyaszóró

A növényeknek tápanyagokra van szükségük a fejlődéshez, ezért a gazdák trágyázással próbálnak még több termést elérni. Azonban a trágyaszórás ára nem alacsony, így sokan döntenek úgy, hogy beszerzik maguknak az ehhez szükséges gépezeteket. A Novara weboldalán rögtön láthatod, hogy mennyibe kerül egy 4,4 tonnás egytengelyes szerves trágyaszóró. Bár nem alacsony ennek a gépnek az ára, mégis érdemes beszerezned, amennyiben szükséged van rá. Ennek segítségével saját magad végezheted a földjeid, kerted trágyázását, nem kell többé fizetned ezért a szolgáltatásért.

A szerves trágya állati és növényi eredetű, így minden komposzt kijuttatás szerves trágyázás. A novara.hu weboldalon megismerhető vállalkozás kínálatában megtalálható egytengelyes 4,4 tonnás, BV 60 Bicchi szerves trágyaszóró kapacitása például 4400 kg. A trágyaszóró összsúlya 6000 kg, a méretei pedig 4,50×2,00×0,60 méter. Légfékrendszerrel van felszerelve. Az ára 5 510 000 Ft+ÁFA, ami nem magas egy új gép esetében.

Rengeteg gazdálkodó vásárol használt mezőgazdasági gépeket, mert ezek olcsóbbak, mint az újak, viszont számolniuk kell azzal, hogy a second hand dolgoknál nagyobb a meghibásodás lehetősége is. Egy új géppel hosszú éveken keresztül dolgozhatsz anélkül, hogy bármiféle technikai meghibásodás akadályozná a tevékenységedet. Egyébként a Novara Coop Kft. 1 év garanciát is ad minden trágyaszóróra, bár ezt csak nagyon ritka esetben használják fel a tulajdonosok.

Persze, a termékpaletta lényegesen bőségesebb, hiszen tartalmaz kisebb és nagyobb szerves trágyaszórókat is. A gazdag kínálatnak köszönhetően, az igényeidnek megfelelő trágyaszórót választhatod. A döntés tulajdonképpen attól függ, hogy mekkora területet tervezel trágyázni. Minden gépezet mellett részletes leírást olvashatsz, megismerheted annak műszaki adatait. A felhozatalban megtalálhatod az oldalt szóró szerves trágyaszórót, a gyümölcsösbe való változatot stb. Rendelés esetén raktárról azonnal vagy rövid szállítási határidővel kapod meg a kiszemelt trágyaszórót.