A Zoo Center száraz macskaeledel kínálata

Száraz macskaeledel a Zoo Centerben
Száraz macskaeledel a Zoo Centerben

A cicák, amikor még kicsik, elég érzékeny a szervezetük és törékenyek a csontjaik. Megfelelő, tápanyagokban gazdag étrendet kell biztosítania a gazdinak ahhoz, hogy egészségesen és jó ütemben fejlődhessen.

A következő oldalon olyan száraz tápokat találhat, amely a kiscica kortól kezdve egészen az öreg macskákig, minden igényt kielégítenek: http://www.zoocenter.hu/macska/szaraz-eledel A linken külön kategóriában találhatja meg a tejpótló porokat, amelyeket elegyítve, a kiscica az anya macska teje helyett fogyaszthat.

A dobozok hátoldalán található leírásában mindig szerepel az adagolás mikéntje, ezt fontos betartania. Amikor már nagyobbacska lesz a kismacska, akkor át lehet térni a kölyöktápokra, amelyek tartalmazzák mindazokat a tápanyagokat, amelyekre a fejlődő állat szervezetének feltétlenül szüksége van.

A felnőtt állat táplálásához szükséges száraz tápokat egy másik kategória alatt találhatja, meg a következő oldalon: http://www.zoocenter.hu/macska/szaraz-eledel. Azokból is csak ismert és jó minőségű tápokat a 400 grammos kiszereléstől egészen a 20 kilósig.