Az Eszterkrém által forgalmazott kozmetikai termékek

Kozmetikai termékek
Kozmetikai termékek

Az Eszterkrém kozmetikum manufaktúra termékcsalád természetes összetevőkből készült natúrkozmetikumokat forgalmaz. Ezek a kozmetikai termékek növényi olajokból készülnek és nem tartalmaznak tartósító szereket, káros kémiai anyagokat, amelyek rossz hatással lehetnek az egészségre.

Az itt kapható krémek, tisztálkodási szerek és szájápolók védelmet nyújtanak a környezeti hatások ellen, hidratálják a bőrt és használatukkal megőrzi természetes szépségét is.

Ezeket a természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokat az érzékeny bőrűek és a babák is nyugodtan használhatják, sőt, az ekcémás bőr számára is ajánlott az itt kifejlesztett arckrémek használata.

Az Eszterkrém oldalán megvásárolható termékek főbb alapanyagai az argán olaj, a levendula olaj, a shea vaj, a citromfű és a méhviasz gondoskodnak arról, hogy a bőr ápolt és üde legyen. Rendeljen kozmetikai termékeket erről az oldalról, a természetes hatás és az egészség érdekében, hiszen nem mindegy, hogy milyen anyagokat juttat a szervezetébe!