Az Ilcsi arcradír a szépség és a fiatalság záloga

Arcradír
Arcradír

Bőrünk sejtjei általában megújulnak és az elhalt szövetek helyét újabbak veszik át. Ezt nevezik a bőrfelület megújulásának, aminek során a régi sejtek elpusztulnak és leesnek, eltávolítva a port, a káros baktériumokat és a toxinokat. Ezt a folyamatot fokozza az arcradír használata. Minél fiatalabb az ember, annál könnyebben és gyorsabban képes „megfiatalodni”. A 25 év alatti korosztálynál ez körülbelül 25 nap. Akik már meghaladták a 25 évet, a folyamat általában 35 napig is eltarthat.

A stressz, a szennyezett levegő és a nem kiegyensúlyozott étrend csak súlyosbítja a helyzetet, ami gyulladást és korai ráncokat okozhat. Az arcradír a bőr elhalt rétegének hámlasztására szolgáló eljárás hatékony eszköze, ami annak gyógyulását és a megjelenés javítását szolgálja. Ezek a kozmetikumok apró, természetes vagy mesterséges csiszoló részecskéket tartalmaznak, amelyek munkája a sejtek megosztására koncentrál és a gyümölcssavak hatására épül.

Az arcradírt a bőr jellemzői és típusa, az életkor és a személyes preferenciák alapján választják ki. Ugyanakkor nem minden lány érti a különbséget ezen készítmények között. Az kremdiszkont.hu online áruház segít megoldani a problémát és kiválasztani azt a terméket, amelyik a leginkább megfelelő. Az Ilcsi arcradír finom masszázs segítségével csiszolja a bőr felületét. A krémalapú termékek alkalmasak a száraz és érzékeny bőr tulajdonosainak.

A kombinált és zsíros arcbőrhöz a kissé nagyobb részecskékkel rendelkező, vastagabb textúrájú készítmények ideálisak. A géles opciók pedig mindenkinek hasznosak és univerzálisak. A peeling hatású Ilcsi arcradír kevésbé agresszív módon viselkedik, de a rendszeres használat esetén enyhítheti a szeplőket, az életkorral járó foltokat, sőt, a hegeket is kevésbé észlelhetővé teszi. Ezek a folyékony szemcsés termékek minden bőrtípushoz ideálisak. Az eljárás után alkalmazni kell hidratáló krémet és kerülni a közvetlen napfényt, a forró és száraz levegőt néhány órán keresztül. Azonban, ha az arcon gyulladás vagy friss heg jelentkezik, az Ilcsi arcradír használata ellenjavallt!