Az Xbox One gép sajátos specifikációi

Xbox One gép

Egy adott játékkonzol megjelenésekor a hozzáértők egyből arra kíváncsiak, hogy miben is változott ez az előzőhöz képest, mivel is tud többet és vajon mennyivel nagyobb a teljesítménye a konkurencia hasonló termékéhez viszonyítva.

Az Xbox One gép megjelenésekor is a különféle adatok megtekintésére, kiismerésére hajtottak a profik, ami azonban ismét nem okozott csalódást. Az Xbox One gép a specifikációk terén egy valóban erős rendszernek mondható. A gyorsaságért a nyolcmagos x86-x64-es főegység felel. A csodás grafikát pedig az AMD Radeon videokártyának lehet köszönni. Memóriából sincs hiány, hiszen a Xbox One gép 8 GB DDR3 RAM-mal rendelkezik, amiből 5 GB érhető el a játékoknak, ami bőven elegendő a nagyobb rendszerigénnyel bíró gameknek is.

Emellett ott van a 500 GB-os HDD háttértár, ami nem bővíthető és nem cserélhető. Az Xbox One gép a portokat illetően egy darab HDMI és három USB 3.0 fajtával rendelkezik. A készülék modernségét igazolja, hogy ez az elődhöz képest már rendelkezik WiFi érzékelővel is, és érdekesen a gépnek a tápja kívül helyezkedik el.