Biztonságos mellplasztika plasztikai sebészeten

mellplasztika

A mellnagyobbítás a plasztikai sebészet rohamos fejlődésével egyre változatosabb és egyre biztonságosabb is lett. A mellnagyobbítás plasztikai sebészeten olyan különféle megoldásokkal történhet, ami biztosítja, hogy a hölgyek alkatuknak, a kívánt mellformának megfelelően részesüljenek ellátásban.

A plasztikai sebészeten használt implantátumok alakjuk szerint lehet csepp formájú és kerek, emellett a páciens megválaszthatja, hogy felületük szerint milyen implantátumot szeretne. Mindez lehet sima, érdes (texturált), microtexturált, valamint polyurethan, anyagukban az implantátumok lehetnek szilikonok vagy kohezív gél, ami nem más, mint a szilikon továbbfejlesztett változata, vagy lehet só oldatos implantátum.

Melyik a legmegfelelőbb implantátum? Ebben minden esetben a plasztikai sebész és a páciens közösen döntenek.

A mellplasztikaplasztikai sebészeten történő elvégzése különféle módszerekkel jöhet létre. Az implantátumot ültethetik izom alá vagy izom fölé, valamint részben izom alá, részben izom fölé, a választott módszert minden esetben a páciens alkata határozza meg.

A beültetés során történő metszés iránya is különféle lehet, történhet mell alatti redőből, hónaljból vagy a bimbóudvar területéből, ritka esetben hasból.