Utánfutóval is bérelhető autóbusz

Buszbérlés
Buszbérlés

Mivel cégünk különböző nagyságú buszok bérbeadásával foglalkozik, ezért ezekhez különféle kiegészítők is kérhetők. Így a buszbérlés alkalmával előfordul, hogy utánfutót is kérnek a megrendelők, hiszen nem minden esetben elegendő a jármű aljában lévő csomagtároló.

A nagyobb csoportok, különösen, ha hosszabb időre utaznak el, gyakran kérnek utánfutót is, hogy mindenki csomagja kényelmesen elférjen. Ezek díjáról árajánlatot kell kérni, hiszen a bérlés ára függ az utazás időtartamától és a távolságtól is.

Emellett a busz nagyságától, hiszen a buszbérlés vonatkozhat a legkisebb, kilencszemélyes járművek valamelyikére, de a húszszemélyes, illetve az egész nagy, negyven személyes buszokra is. Ajánlott az igénylést időben leadni, hiszen annak ellenére, hogy minden kategóriában több járművel rendelkezünk, vannak időszakok, amikor a buszbérlés mindenkit érdekel.

Az egyik ilyen időszak a nyár, amikor több csoport szeretne nyaralni indulni, de a tél is, amikor egyre többen döntenek síelés mellett. Ezekben az időszakokban nekünk is oda kell figyelni a tervezésre.