Bútorszállítás kétfős brigáddal

Bútorszállítás
Bútorszállítás

A nagymamától örökölt régi, nagyméretű nehéz bútorok mozgatása, illetve azok elszállítása egy panellakásból a laikusok számára nagyon nehézkes, sőt, lehetetlen. A Servitius Csapat a bútorszállítás folyamatát képes megoldani a munka sokaságától függően, akár már a hívás napján is. A brigádok számát Önnek kell megadnia, amit úgy tud legkönnyebb kiszámolni, hogy a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu weboldalra belépve elolvassa a fontos tudnivalókat. Az információk között szerepel az is, hogy a brigádok számát miként kell kalkulálni.

Például, amikor csak néhány nagyobb bútorszállításáról van szó, ami maximum a harmadik emeletről valósulna meg, akkor elég a két-háromfős brigád. Ám a negyedik emelettől felfelé számolva, már szükséges a négy-öt fő is, hiszen a nehéz és nagyméretű bútorokat két ember nem képes szétszedni, levinni és elszállítani időben.

A bútorszállítás mellett, a Servitius Csapat foglalkozik tehertaxi szolgáltatással, lomtalanítással, zongoraszállítással, költöztetéssel, nemzetközi költöztetéssel és raktározással. Amennyiben a megrendelő igényt tart rá, akkor a helyszínre kiküldenek egy szakképzett bútorokkal foglalkozó személyt is, aki szétszedi és az új helyszínen össze is szereli a szekrényeket, komódokat vagy tárolókat, de ezt előre kell jelezni.

A bútorszállítás a Servitius Csapatnál egyszerűen és gyorsan fog lezajlani, mivel tapasztalt és profi szakemberek dolgoznak a vállalkozásnál. A hatékony és zavartalan munkavégzés csakis akkor következhet be, ha Ön is megfelelő módon áll hozzá a folyamatokhoz. A bútorszállítás során is érdemes ott lenni a profikkal, ha valamilyen kérdés akadna.