A Caterpillar okostelefonok bírják a megpróbáltatást

Caterpillar telefonok

A mai okostelefonok olyan technológiát képviselnek, hogy ma már egyszerűen vezérelhető lenne velük az 50 évvel ezelőtti első Holdra-szállás. Bivalyerős hardver ketyeg a csúcsmodellekben. Belesűrítettek mindent, amihez 10 éve még 7-8 külön eszközre volt szükség. Viszont, elég egyszer elejteni és már vége is a mókának. A Caterpillar telefonok igazi strapabíró készülékek.

Nyilván nem az üzleti életben résztvevő felhasználóknak találták ki, hanem a komoly fizikai munkát végző rétegnek. A Caterpillar telefonok szembe mennek a mai divatos trendekkel. Ezek nem a vékonyságukkal hódítanak és nem is a kijelző körüli szélek eltűntetésével, hanem a masszív ütésállóságukkal.

A Caterpillar telefonok fizikai gombok segítségével kezelhetőek maradnak, akár vastag munkakesztyű viselése közben is. A por ellen teljes védelemmel van ellátva és a CAT S60-as modell 5 méter mélységig vízálló. A Caterpillar telefonok S60-as modellje két kamerával van felszerelve, ezekből az egyik az egyedülálló hőkamera, amire még nem volt példa a mobilok piacán.