Csodás arany gyűrűk női modelljei itt!

arany gyűrűk női
Arany gyűrűk női

A történelem kezdete óta ismert, elemi állapotában a természetben megtalálható arany igen kedvelt nemesfém, aminek a stabil értékéhez a valuták is képesek igazodni. Hogy miért annyira kedvelt ez a szilárd, mégis puha anyag? A legtöményebb sósavban, kénsavban és salétromsavban sem oldódik, ellenállósága viszont ötvözet formájában már megtörik. Ettől függetlenül, gyakran ötvözik rézzel, így születnek a 18 és 14 karátos ékszerek. Az arany gyűrűk női modelljei ugyanígy készülnek a kopásállóság miatt.

Ötvözhető ezüsttel, nikkellel, palládiummal és platinával is, azonban ilyenkor az arany elveszíti jellegzetes sárga színét, ugyanis fehérré válik. Az arany gyűrűk női és férfi változatai, valamint más aranyból készült ékszerek nem oxidálódnak, nem váltanak ki allergiát.

Nem utolsósorban, az arany karikagyűrű felhúzásával pecsételik meg sok helyen a házasságkötést, így szimbolika szempontjából is erős jelentéssel és értékkel bír ez a nemesfém. A webáruházunkban arany gyűrűk női modelljeinek sokasága felsorakozik, garantáltan megleli közöttük Ön is a megfelelőt.