Dekorfólia ajtóra nagy választékban

Dekorfólia ajtóra

Öntapadós fóliát már rengeteg területen használnak reklámcélokra, címkézésre, autók karosszériájának bevonására esztétikai, biztonsági, valamint promóciós célokból és rengetegféle dekorációs megoldás kivitelezésére. Sőt, dekorfólia ajtóra szintén kapható, aminek révén teljesen újjá varázsolható a nyílászáró és az egész helyiség hangulata átalakítható általa.

Különféle színekben és mintákban megvásárolható, így akár természetes fahatás is elérhető, de extrém árnyalatok is felvihetőek az ajtó felszínére. Előnye, hogy nem kell évekig ugyanazt a nyílászárót nézni, amíg az el nem használódik teljesen, hiszen egy új dekorfólia ajtóra bármikor felfrissítheti a lakás megjelenését.

Ugyanakkor, a dekorfóliás ajtó is fellelhető, amire már eleve ez a nagyszerű burkolat van felhelyezve. Ha már akkor egyedi elképzeléseink vannak, amikor az ajtókat, ablakokat választjuk ki, akkor érdemes lehet ilyen mellett voksolni. A dekorfólia ajtóra kínálja a legtöbb lehetőséget a különböző ötletek megvalósítására, ráadásul az árak is igen kedvezőek.