Dell R730xd, a gyorsabb adatáramlásért

Használt szerverek széles választéka
Használt szerverek széles választéka

Minden cég esetében létfontosságú lehet, hogy megfelelően tudjon alkalmazkodni a kor követelményeihez, és lépést tudjon tartani a digitális világ fejlődésével.

A növekvő elvárásokhoz a Dell R730xd, amely a gyártó immáron tizenharmadik generációs szervere, tökéletesen megfelelő kiegészítő lehet. A mai informatikai technológiához méltó adatátviteli sebesség lebonyolítására képes, és az adattároló egysége is tekintélyes.

A Dell R730xd esetében többféle konfiguráció is összeállítható, minden attól függ, hogy az adott vállalatnak mekkora igényeknek kell megfelelniük, vagyis mekkora adathalmazt és milyen rövid idő alatt szükséges feldolgozniuk, tárolniuk. Mindegyik változat úgy van kialakítva, hogy bővíthető legyen további tárhelyekkel.

Vannak olyan cégek, amelyeknek több évig is tárolniuk kell bizonyos adatokat, emiatt esetenként még az is előfordulhat, hogy egyszerre akár több Dell R730xd szervert is működtetniük kell. A serverelite.hu weboldalon bőséges kínálattal lehet találkozni, a megrendelés pedig mindössze néhány perc alatt kivitelezhető.