Derékövvel a hátfájdalom ellen

Deréköv

Érdekes jelenség, hogy a szüleink idejében az elfogadott eljárás egy-egy könnyebb sérülés esetén az volt, hogy a beteg igyekezzen fekvő pozícióban maradva nem mozgatni a sérült testrészt. Ezzel ellentétben, manapság az orvostudomány álláspontja szerint, az aktív mozgás javíthatja a felépülés esélyét és gyorsaságát. A deréköv gondoskodik róla, hogy akkor is kényelmesen láthassa el a napi tevékenységeit, ha a hátizmait vagy a gerincét érte a sérülés.

A szóban forgó termék stabilizációs hatásának köszönhetően, enyhül a fájdalom, az izmok pedig gyorsabban rehabilitálódnak. Ahhoz, hogy a deréköv jótékony hatását élvezhesse, természetesen nem kell feltétlenül a komolyabb rendellenességek megjelenéséig várni.

Azok a személyek, akik huzamosabb ideje végeznek ülőmunkát, valószínűleg gyakran tapasztalnak a napjuk végén derék- és hátfájdalmakat. A praktikus deréköv csökkenti a fájdalom mértékét, emellett kiválóan aktivizálja a fáradt izmokat is, sőt, a masszírozó funkciójának hála, a vérkeringést is serkenti.