Egyszerű műköröm különböző technikákkal

Egyszerű műköröm

Bár a körömdíszítést már mesteri fokra emelték a szebbnél-szebb festett mintákkal és effektusokkal, azért mégis sokan inkább az egyszerű műköröm mellett teszik le a voksukat. Az egyszerű, a megfelelő anyagok és technikák alkalmazásával persze nem jelent egyet az unalmassal.

Hiszen izgalmassá tehetjük a manikűrt a színek és felületek kombinációival, illetve azzal is, ha csupán olyan formát választunk, ami azonnal felhívja magára a figyelmet. Nagyon divatos manapság a csillogó és a matt lakkok váltakozása. Még a szín is lehet ugyanaz, azonban maga a felület más hatást kelt.

Az egyszerű műköröm kivitelezhető nagyon szépen úgy is, ha csak 1-2 körömre teszünk chrome fóliát. Remek ötlet pár „véletlenül” felvitt Swarovski strassz is. A pigmentporok az eredeti színt is megváltoztatják és maga a felület is más lesz, mint lakké, amire felvisszük. Szerencsére a mai technológiával rengeteg lehetőség van arra, hogy egyszerű műköröm-csodákat tudjunk teremteni, kevés idő ráfordításával. Próbáljon ki Ön is új színeket és hatásokat!