Elektromos fűtés a korszerű alternatíva

Hatékony és gazdaságos

A hűvös tavaszi reggeleken, munkába indulás előtt, nincs jobb egy forró zuhanynál, hogy kellemes érzettel indulhasson, az amúgy hideg, párás nap.

Ehhez az szükséges, hogy a fürdőhelyiségben kellemes meleg legyen, de kár és vétek lenne bekapcsolni a fő fűtőrendszert. Inkább válassza az elektromos fűtés által felajánlott lehetőségeket! A fürdőszobába tökéletes megoldást jelenthet egy elektromos radiátor, ami remekül ötvözi a hagyományos radiátor és a törülközőszárító funkciókat.

Tetszetős kialakításának köszönhetően, az ívelt bordázatú eszköz, a hasznossága mellett a dísze is lehet a lakásnak. A szkeptikusok most azt gondolhatják, hogy az elektromos fűtés a víz közelébe életveszélyes lehet.

Ezt megcáfolják a modern technológiával kialakított elektromos fűtésre kialakított radiátorok, mivel IP24 fröccsenő víz elleni védelemmel vannak ellátva és a padlón álló víz által okozott balesetek elkerüléséért, a fűtőtest aljától 30 cm-re található az elektromos csatlakozó. Az elektromos fűtés elegáns, korszerű, biztonságos megoldás, ami garantálja a gyors melegítést.