Fonal típusok összetétel és szálvastagság szerint

Ahhoz, hogy egy kézzel kötött vagy horgolt ruha, lakástextil vagy játék tökéletesre sikerüljön, nagyon fontos az anyag, amivel dolgozunk. A boltokban található fonal típusok között olykor nem könnyű kiigazodni. Érdemes ezért olyan helyről beszerezni az alapanyagokat, ahol a termékekről részletes leírást is kapunk.

Ezzel már könnyedén megtalálhatjuk azt a fonal típust, ami szükséges egy bizonyos termék elkészítéséhez. A nordfonal.hu webáruházban hatalmas a választék, azonban egyszerűen és gyorsan rátalálhatunk a keresett fonalra. Itt azt is megtudhatjuk, hogy a jó minőségű, modern fonal típusok puhák, selymesek. A gyapjú szálösszetételűek hidegben melegek, melegben pedig hűsítőek.

A webshopban kapható termékek között egészen különleges dolgokra is bukkanhatunk. Itt vannak mindjárt az újrahasznosított pamutból készült fonalak, amelyek alkalmasak a táskák, játékok, cipők felsőrészeinek a kivitelezésére és még a környezetet is védik. A fonal típusok ugyanakkor nemcsak összetétel, hanem szálvastagság szerint is megkülönböztethetőek.