Frottír méteráru az igényekhez mérten

Ha valóban maradandót akarunk alkotni, akkor annak az alapvető feltétele, hogy kiváló minőségű alapanyagot használjunk a termékek gyártásához, valamint ne spóroljunk a tervezési és kivitelezési idővel. A részletek ugyanis mindig meghatározóak. Amennyiben egy ruhaneműről van szó, ami frottír méteráru összetevőből készül, akkor érdemes jól megnézni, honnan történik meg a szövet beszerzése. Természetesen ez még önmagában nem minden, hiszen a szabás és varrás precizitása mindent eldönthet. Hiába ugyanis az első osztályú komponens, ha a varratok gyorsan elengednek és tönkremegy a termék.

A frottír méteráru remekül viseli a kihívásokat, így ez biztos nem fog gondot jelenteni. Szakadástól, nyúlástól nem kell tartanunk. Bár a pamut nem elasztikus kialakítást kapott, de ettől még jól viseli a fizikai erőhatásokat és sokáig kitart. A szakatex.com oldalon egy- és kétfalas kivitelben is elérhető a frottír méteráru, valamint rendelhető belőle csíkos mintával, matt felülettel. Az összeállítás teljesen a hazai elvárásokhoz lett igazítva, az igények kielégítése érdekében.

Mikor kerül szóba a textilnyomtatás?

Előfordul, hogy amikor teremteni akarunk egy saját márkát vagy divatot, akkor nem elég a meglévő választék, alapanyagok terén, amiből dolgozni tudunk. A textilnyomtatás segítségével elérhető, hogy változtassunk a kínálaton. Voltaképpen ezen eljárás keretében olyan egyedi felülettel rendelkező, színeket és mintákat megjelenítő szövetet hozhatunk létre, ami maximálisan a saját fantáziánkat váltja valóra. A művelet egyszerű, legalábbis azoknak, akik ismerik a technológiát. A textilnyomtatás nem ördöngösség, csak megfelelő technikai háttérre van szükség.

Amit muszáj szem előtt tartani, hogy a minimum mennyiség legalább 50 méter, valamint főként pamut hatású, elasztikus anyag kerül átalakításra. A színek és minták területén nem igazán van korlát, így bátran szabadjára lehet engedni a fantáziát. A megfelelő grafikával rendelkező kép bőven elég hozzá, hogy kezdetét vegye a textilnyomtatás. A végeredmény pedig rendkívül tartós, hiszen csak a szövettel együtt tud kopni a festék.