Full spektrum infraszauna

Infraszauna

A szauna már nagyon régi találmány, azonban a vidékünkön kevésbé volt ismert, hiszen elsősorban az északi népek használták. Ahol a tél hosszú és hideg, életbevágóan fontos, hogy az emberek ez idő alatt is tökéletesen átmelegedjenek.

Természetesen a ma létező fűtési technikák a szoba melegítését már lehetővé teszik, de a szaunázás egy jó szokás maradt. Az infraszauna egy újabb kori találmány, amely a fény egy olyan spektrumát használja, amely a bőrben hővé alakul és szabad szemmel nem látható.

Az IR-A, IR-B és IR-C tartományban sugárzó infraszauna, jelenleg, a Nap természetes sugárzásának hatását a leginkább megközelítő berendezés. A kabin akár egy nagyobb lakásba is elhelyezhető, hiszen az egy személyestől a négyszemélyesig kapható.

Sokan a házuk pincéjébe teszik, illetve társasházak közös helyiségeibe is állítottunk már fel berendezést. Az infraszauna kabin kialakítása olyan, hogy összeszerelése viszonylag egyszerű és nem igényel semmilyen extra vezetéket. A kívánt hőmérséklet egy belső panelen egyszerűen beállítható és a bekapcsolástól számított rövid időn belül, már élvezhetjük is a kellemes hatást.